Inzicht en Heling via een telefonisch consult

Weliswaar uit nood geboren, maar heel verhelderend en verlichtend zijn de sessies die ik sinds kort telefonisch aanbied. Hoewel deze manier van werken voor mij geheel nieuw is, blijkt een sessie zonder fysiek contact ook wonderbaarlijk veel Inzicht en Heling te geven. Tijdens een telefonisch consult vindt er inzicht en energetische heling plaats op het thema dat er speelt bij jou.

Een telefonisch consult is iets anders dan een telefonisch gesprek. Tijdens een telefonisch consult wordt je aandacht naar je lichaam gebracht en voel je wat er zich in je lichaam afspeelt. Dit is vergelijkbaar met wat je kan voelen tijdens een Cranio-sessie. Je komt uit je denken en gaat meer voelen. Je kan bijvoorbeeld tintelingen, rillingen, pulsaties, koude of warmte voelen of je gaat veel geeuwen, je ogen gaan tranen of emoties laten zich voelen en komen vrij. Tijdens een telefonisch consult vallen er ook stiltes. Stiltes waarin zich heel veel afspeelt in je lichaam en geest. Er vindt energetisch en emotioneel een opruiming plaats, een schoonmaak van lichaam, ziel en geest. Hierdoor ontstaat er weer ruimte in jezelf.

Misschien kun jij in deze tijd waarin zorgen en spanningen vaak de boventoon voeren, wel wat licht en helderheid op situaties waarin je verzeild bent geraakt, gebruiken.
Door helderheid en licht te werpen op patronen die onontwarbaar lijken, krijgen ze de kans om uit de knoop te geraken. Deze ontwarring gaat gepaard met opluchting, waardoor je vaak letterlijk weer vrijer kunt ademen. Je gaat je geleidelijk aan ruimer, vrijer en evenwichtiger voelen. Spanning verandert in ontspanning, verkramping in verzachting, zorgelijkheid in vertrouwen...

Een telefonisch consult duurt ongeveer een uur. De tarieven zijn hetzelfde als voor de Cranio-sessies. Een uur kost 75,- euro.
Een telefonisch consult wordt (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars, die Cranio-Sacraal-sessies vergoeden.

Wil je graag ervaren wat een telefonisch consult voor je kan betekenen? Voel je vrij om een afspraak te maken.


Mens-con-Sens
Praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, Feldenkrais en Oefentherapie Cesar

Hoofdstraat 48 6051 AM
Maasbracht

T: (0031)475-466250
E:

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.