Ervaringen cliënten Feldenkrais Methode

De Feldenkraislessen van Anja openen mijn ogen, de spanning en starheid van mijn ogen veranderen in ontspanning en beweeglijkheid en zorgen zo, zowel letterlijk als figuurlijk, voor een ruimere en heldere blik!

Myriam (56 jaar)  23 januari 2021


In 2006 kreeg ik een acute nekhernia waarvoor ik op de wachtlijst werd geplaatst voor operatie. In de tussenliggende periode zocht ik naar verlichting van mijn klachten in therapievorm. Aangezien fysiotherapie voor mij een veel te harde aanpak bleek kwam ik bij Anja terecht en maakte voor het eerst kennis met de Feldenkrais methode. Ik mocht ervaren dat ik met kleine, subtiele, en zeer zachte bewegingen ruimte creëerde in mijn nek, met een voor mij geweldig resultaat. De beknellingen losten op zodat ik niet meer geopereerd hoefde te worden!

Sophie Winkelmolen-Rutten (57 jaar)


Na een ongeluk op 7-jarige leeftijd heb ik nooit meer mogen sporten of aan gymnastiek doen. In de loop der jaren heb ik 3 heupoperaties gehad en door de jaren heen werd ik steeds stijver. Alles ging steeds moeilijker of helemaal niet meer.
Doktoren zeiden dat ik maar moest gaan "shoppen" in de gezondheidswereld of er iets bruikbaars en goeds op mijn pad kwam!
Twee jaar geleden kreeg ik (via mijn zus) Anja aangereikt als therapeute. Nu doe ik sommige oefeningen dagelijks en het is bijna een wonder, voor mij althans. Er gaat langzaam een nieuwe wereld voor mij open. Ik kan nu dingen doen die ik al 50 jaar niet meer deed. Geweldig!
Mijn ortho-manuele therapeute zei: als ik dit niet zelf had geconstateerd dan had ik het nooit kunnen geloven!

Elly (69 jaar)


Mens-con-Sens
Praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, Feldenkrais en Oefentherapie Cesar

Hoofdstraat 48 6051 AM
Maasbracht

T: (0031)475-466250
E:

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.